Om oss

ESG Trackr ble grunnlagt fordi små og mellomstore virksomheter trenger gode verktøy for å lykkes med bærekraftsarbeidet sitt.

Workshop

Visjon

Vi ønsker å tilgjengeliggjøre bærekraftsmåling for SMB’er, og tilby en objektiv, transparent, og sammenlignbar bærekraftsrapport. Rapporten danner et tydelig bilde av virksomhetens bæredyktighet og er et solid utgangspunkt for utvikling og implementering av en bærekraftig strategi og virksomhetsstyring.

Målet er å skape reell samfunnsnytte og redusere miljøpåvirkningen ved å inkludere alle virksomheter, spesielt SMB’er, i bærekraftsinitiativer.

Team

Menneskene bak ESG Trackr er et sammensveiset team med dedikerte fagfolk. Vårt tverrfaglige team består av tech, design og produktledelse. Vi samarbeider også tett med et Advisory Board bestående av erfarne representanter fra våre eierselskaper.

Alle deler vi et sterkt ønske om å gjøre ESG Trackr tilgjengelig for massene, og tilby produkter som kan bistå og støtte SMB’er på deres bærekraftsreise.

Team

Advisory Board

Sammen med vårt advisory board jobber vi med å tilby et kostnadseffektivt og lavterskel alternativ som kan hjelpe SMB’er komme i gang med sin bærekraftsreise.

Harald Næss

Harald Næss

ECIT
Thomas Lund

Thomas Lund

ECIT
Thomas Ødegaarden

Thomas Ødegården

Skalar
Caroline Gefle

Caroline Gefle

Skalar

Våre samarbeidspartnere

Skalar logo
ECIT logo
Norian Logo

Har du lyst til å bli med på reisen?

ESG Trackr trenger dyktige folk som vil skape de beste løsningene for å hjelpe SMB'er med å lykkes med bærekraftsarbeidet sitt.

Millie
Samtykke til informasjonskapler

Ved å klikke på 'Aksepter', samtykker du til lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigasjon, analysere nettstedsbruk og hjelpe oss med markedsføringsinnsatsen vår. Se vår personvernpolicy for mer informasjon.